Splošni pogoji

Ti pogoji opisujejo pravila in predpise za uporabo za spletnega mesta DD-EL, ki se nahaja na https://elektro-dd.si/ in vse njene poddomene. Z dostopom do tega spletnega mesta predpostavljamo, da sprejemate te pogoje. Ne nadaljujte z uporabo https://elektro-dd.si/, če se ne strinjate z vsemi pogoji, navedenimi na tej strani.

Naslednja terminologija se nanaša na te pogoje in pogoje, izjavo o zasebnosti in obvestilo o odpovedi odgovornosti in vse dogovore: “stranka”, “vi” in “vaš” se nanaša na vas, osebe, ki se prijavite na tej spletni strani in je skladna s pogoji družbe. “Podjetje”, “Sebi”, “Mi”, “Naši” in “Nas” se nanašajo na naše podjetje. “Stranka”, “pogodbenice” ali “nas” se nanašajo tako na stranko kot na nas same. Vsi pogoji se nanašajo na ponudbo, sprejetje in upoštevanje plačila, potrebnega za izvedbo postopka naše pomoči stranki na najbolj primeren način z izrecnim namenom zadovoljevanja strankinih potreb po zagotavljanju navedenih storitev v skladu s in ob upoštevanju veljavnega prava Slovenije. Vsaka uporaba zgornje terminologije ali drugih besed v ednini, množini, velikih začetnicah in / ali on / ona ali oni se šteje za zamenljivo in se torej nanaša na isto.

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke. Z dostopom do https://elektro-dd.si/ ste se dogovorili za uporabo piškotkov v dogovoru s podjetjem DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28 , 3222 Dramlje in politiko zasebnosti na spletnem mestu. Večina interaktivnih spletnih strani uporablja piškotke, s katerimi lahko pridobimo podrobnosti uporabnika za vsak obisk. Piškotke uporabljamo na našem spletnem mestu, da omogočimo funkcionalnost določenih področij in olajšamo uporabo za obiskovalce, ki obiščejo našo spletno stran. Nekateri naši partnerski / oglaševalski partnerji lahko uporabljajo tudi piškotke tretje strani.

Licenca

Če ni drugače navedeno, DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28, 3222 Dramlje, in / ali dajalci licence za spletno mesto so lastniki pravic intelektualne lastnine za vse gradivo na https://elektro-dd.si/. Vse pravice intelektualne lastnine so pridržane. Do tega lahko dostopate s https://elektro-dd.si/ za svojo osebno uporabo, za katero veljajo omejitve, določene v teh pogojih.

Ne smete:

 • Objavljati gradivo https://elektro-dd.si/ brez dovoljenja.
 • Prodajati, izposojati ali podlicencirati gradivo s https://elektro-dd.si/ brez dovoljenja.
 • Reproducirati, podvajati ali kopirati gradivo s https://elektro-dd.si/ brez dovoljenja.
 • Prerazporediti vsebino s https://elektro-dd.si/ brez dovoljenja.

Ta sporazum začne veljati z dnem tega sporazuma oz. ob neposrednem prihodu na naše spletno mesto.

Deli tega spletnega mesta uporabnikom ponujajo priložnost za objavo in izmenjavo mnenj in informacij na določenih področjih spletnega mesta. DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28 , 3222 Dramlje ne filtrira, ne ureja, ne objavlja in ne pregleduje komentarjev pred njihovo prisotnostjo na spletnem mestu. Komentarji ne odražajo stališč in mnenj družbe DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28 , 3222 Dramlje njenih agentov in / ali podružnic. Komentarji odražajo stališča in mnenja osebe, ki objavlja svoje mnenje. V obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28 , 3222 Dramlje Vrunča 7, ne odgovarja za komentarje ali kakršno koli odgovornost, škodo ali stroške, ki so nastali in / ali utrpeli zaradi kakršne koli uporabe in / ali objavljanja in / ali pojavljanja komentarjev na tej spletni strani.

DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28 , 3222 Dramlje si pridržuje pravico spremljati vse komentarje in odstraniti vse komentarje, ki se lahko štejejo za neprimerne, žaljive ali povzročijo kršitev teh pogojev.

Jamčite in izjavljate, da:

 • ste upravičeni do objavljanja komentarjev na našem spletnem mestu in imate za to potrebna dovoljenja in soglasja;
 • komentarji ne posegajo v nobeno pravico intelektualne lastnine, vključno z omejitvami avtorskih pravic, patentov ali blagovnih znamk tretjih oseb;
 • komentarji ne vsebujejo nobenega obrekovalnega, klevetniškega, žaljivega, nespodobnega ali kako drugače nezakonitega gradiva, ki je vdor v zasebnost;
 • komentarji ne bodo uporabljeni za zbiranje ali pospeševanje prodaje ali predstavitev komercialnih ali nezakonitih dejavnosti.

S tem podeljujete DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28 , 3222 Dramlje neizključno licenco za uporabo, razmnoževanje, urejanje in pooblaščanje drugih za uporabo, razmnoževanje in urejanje vaših komentarjev v vseh oblikah, oblikah ali medijih.

Hiperpovezava na našo vsebino

Naslednje organizacije se lahko brez predhodnega pisnega dovoljenja povezujejo na našo spletno stran:

 • vladne agencije;
 • iskalniki;
 • novice;
 • distributerji spletnih imenikov, ki se lahko povezujejo na našo spletno stran na enak način kot hiperpovezava do spletnih mest drugih podjetij, ki kotirajo na borzi in
 • akreditirana podjetja na celotnem sistemu, razen neprofitnih organizacij, dobrodelnih trgovskih centrov in dobrodelnih skupin za zbiranje sredstev, ki morda ne bodo hiperpovezave na našo spletno stran.

Te organizacije se lahko povezujejo na našo domačo stran, publikacije ali druge podatke o spletnem mestu, če povezava: (a) nikakor ni varljiva; (b) ne pomeni napačno sponzoriranje, odobritve ali odobritve strani, ki je povezana, in njenih izdelkov in / ali storitev in (c) se prilega kontekstu spletnega mesta stranke, ki ga povezuje.

Morda bomo razmislili in odobrili druge zahteve za povezave od naslednjih vrst organizacij:

 • splošno znani viri potrošnikov in / ali poslovnih informacij;
 • skupnost dot.com
 • združenja ali druge skupine, ki predstavljajo dobrodelne organizacije;
 • spletni distributerji imenikov;
 • internetni portali;
 • računovodske, pravne in svetovalne družbe in
 • izobraževalne ustanove in trgovska združenja.

Zahteve za povezave teh organizacij bomo odobrili, če se odločimo, da: (a) zaradi nas povezava ne bi bila videti neprimerno do sebe ali do naših akreditiranih podjetij; (b) organizacija nima pri nas nobenih negativnih zapisov; (c) korist od prepoznavnosti hiperpovezave nam nadomesti odsotnost DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28, 3222 Dramlje in (d) je povezava v okviru splošnih informacij o virih.

Te organizacije se lahko povezujejo na našo domačo stran, dokler povezava: (a) nikakor ni varljiva; (b) ne pomeni napačno sponzoriranje, odobritve ali odobritve povezovalne strani in njenih izdelkov ali storitev in (c) se prilega kontekstu spletnega mesta stranke, ki ga povezuje. Če ste ena od organizacij, naštetih zgoraj, in vas zanima povezava na naše spletno mesto, nas morate obvestiti tako, da pošljete e-pošto na https://elektro-dd.si/.

Prosimo, da navedete svoje ime, ime organizacije, kontaktne podatke in tudi URL vašega spletnega mesta, seznam vseh URL-jev, s katerih se nameravate povezati do našega spletnega mesta, in seznam URL-jev na našem spletnem mestu, na katere se želite povezati. Počakajte 2-3 tedne za odgovor.

Potrjene organizacije lahko hiperpovezavo na naše spletno mesto:

 • z uporabo našega imena podjetja ali
 • z uporabo enotnega lokatorja virov, ki je povezan ali
 • z uporabo katerega koli drugega opisa našega spletnega mesta, ki je povezan s tem, kar je smiselno v kontekstu in obliki vsebine na spletnem mestu stranke, ki ga povezuje.

Za povezavo, če ni licenčne pogodbe o blagovni znamki, ne bo dovoljena uporaba logotipa DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28, 3222 Dramlje ali druge vsebine.

iFrame

Brez predhodne odobritve in pisnega dovoljenja na naših spletnih straneh ne smete ustvarjati okvirjev, ki kakorkoli spreminjajo vizualno predstavitev ali videz našega spletnega mesta.

Vsebinska odgovornost

Ne odgovarjamo za nobeno vsebino, ki se pojavi na vašem spletnem mestu. Strinjate se, da nas boste zaščitili in branili pred vsemi trditvami, ki se pojavljajo na vaši spletni strani. Na nobenem spletnem mestu se ne smejo pojavljati nobene povezave, ki bi jih lahko razlagali kot lažne, nespodobne ali kriminalne ali ki kršijo, drugače kršijo ali zagovarjajo kršitev ali drugo kršitev pravic tretjih oseb.

Pridrževanje pravic

Pridržujemo si pravico, da zahtevamo, da odstranite vse povezave ali katero koli določeno povezavo do naše spletne strani. Soglašate, da na zahtevo takoj odstranite vse povezave do našega spletnega mesta. Pridržujemo si tudi pravico do sprememb teh pogojev in pravil, ki povezujejo politiko kadar koli. Z nenehnim povezovanjem na našo spletno stran se strinjate, da ste zavezani in sledite tem pogojem in pogojem.

Odstranitev povezav z naše spletne strani

Če na našem spletnem mestu najdete kakšno povezavo, ki je iz kakršnega koli razloga žaljiva, se lahko kadar koli obrnete in nas obvestite. Upoštevali bomo zahteve za odstranitev povezav, vendar nanje ne bomo dolžni odgovoriti neposredno. Ne zagotavljamo, da so podatki na tej spletni strani pravilni, ne jamčimo za njihovo popolnost ali točnost; prav tako ne obljubljamo, da bomo zagotovili, da bo spletno mesto ostalo na voljo ali da bo gradivo na spletnem mestu sprotno posodabljano.

Izjava o omejitvi odgovornosti

V največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, izključujemo vsa zastopanja, garancije in pogoje v zvezi z našo spletno stranjo in uporabo te spletne strani. Nič v tej zavrnitvi odgovornosti ne bo:

Omejitve in prepovedi odgovornosti, določene v tem oddelku in drugje v tej prepovedi: (a) veljajo v prejšnjem odstavku in (b) urejajo vse obveznosti, ki izhajajo iz izjave o omejitvi odgovornosti, vključno s pogodbenimi obveznostmi, ki izhajajo iz pogodbe, odškodninsko in kršitve zakonske dolžnosti.

Dokler spletno mesto ter informacije in storitve na spletnem mestu ne bodo na voljo brezplačno, ne bomo odgovarjali za kakršno koli izgubo ali škodo.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov Podjetje DD-EL, Domen Debeljak s.p., Trnovec pri Dramljah 28, 3222 Dramlje skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Družba kot ponudnik blaga in storitev na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr. Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 200.